Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ECI-100 Engine Interface από τη Raymarine

ECI-100 Engine Interface από τη Raymarine

ECI-100 ENGINE INTERFACE ΑΠΟ ΤΗ RAYMARINE

Το ECI-100 Universal Engine and Control Interface είναι µια καινοτόµος και προσιτή λύση για τη διασύνδεση της µηχανής αλλά και τον αυτόµατο πιλότο evolution µε τις πολυχρηστικές οθόνες της Raymarine. Με το  αποµονωµένο  πρωτόκολλο  CAN Bus, το ECI-100 προσφέρει αξιόπιστη συνεργασία µε τις τελευταίας γενιάς οθόνες της  Raymarine. Καθώς επίσης και το νέο αυτόµατο πιλότο Evolution EV-2 Drive-by-Wire.

•Απλό στη σύνδεση χωρίς να απαιτούνται άλλα interface που ανεβάζουν το κόστος και κάνουν πολύπλοκη την εγκατάσταση.

•Έτσι στις οθόνες αφής της Raymarine µπορείτε να βλέπετε πληροφορίες µηχανών ταυτόχρονα µε το ραντάρ, το βυθόµετρο ή τον ηλεκτρονικό χάρτη.

Φυσικά µπορείτε να εξατοµικεύσετε την οθόνη να δείχνει τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν όπως στροφόµετρα, κατανάλωση καυσίµων , συναγερµοί κλπ. Βέβαια όλες αυτές οι πληροφορίες είναι προσβάσιµες και στο smart phone ή tablet µε τα Raymarine mobile apps. Εύκολο στην εγκατάσταση το ECI-100 µπορεί να µπει και σε µικρότερα σκάφη αξιοποιώντας έτσι την οθόνη της Raymarine στο µέγιστο.

Πληροφορίες µηχανών και χειρισµός πιλότου µέσω του ECI-100 είναι δυνατά από τις νέες οθόνες aSeries, cSeries , eSeries και βέβαια από την elite σειρά οθονών gS Series κατάλληλες για γέφυρα. Το λογισµικό  LightHouse Version8 είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει το ECI-100 και µπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα www.raymarine.eu.

RAYMARINE www.raymarine.eu
Comodo SSL