Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Θεσσαλονίκη: φωτιά σε δύο σκάφη στο ναυπηγείο της Θέρμης (ΦΩΤΟ)

October 28, 2022

Θεσσαλονίκη: φωτιά σε δύο σκάφη στο ναυπηγείο της Θέρμης (ΦΩΤΟ)

Υπό τον πλήρη έλεγχο της πυροσβεστικής τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 24/11 πριν από τη 1 τα μεσάνυχτα σε καρνάγιο της Θέρμης και είχε σαν αποτέλεσμα την καύση δύο σκαφών. Του «Κωνσταντή» που εκτελούσε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Περαία-Ν. Επιβάτες καθώς επίσης και του επιβατηγού «Βασιλιάς Αλέξανδρος».

Να σημειωθεί ότι τα αίτια από τα οποία ξέσπασε η πυρκαγιά διερευνώνται από την Πυροσβεστική, ενώ σύμφωνα με όσα τόνισε στο GRTimes o ιδιοκτήτης του μικρού ναυπηγείου, άμεσα λειτούργησε και το σύγχρονο σύστημα πυρόσβεσης που διαθέτει το ναυπηγείο, γεγονός που βοήθησε στη μη επέκταση της φωτιάς και σε άλλες εγκαταστάσεις.

Σ’ ότι αφορά τον «Κωνσταντή» που κάηκε ολοσχερώς, να σημειωθεί ότι εκτέλεσε το τελευταίο του δρομολόγιο στις 2 Οκτωβρίου, ενώ το επιβατηγό «Βασιλιάς Αλέξανδρος» που επίσης έχει υποστεί σοβαρές φθορές, ήρθε από την Χαλκιδική μόλις χθες και έδεσε στο ναυπηγείο για συντήρηση.

Πηγή: grtimes.gr

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Comodo SSL