Μαρία Σέρελη-Τσαπέπα Καραµελωµένα Καλαµάρια Καραµελωµένα Καλαµάρια Υλικά • 1-2 kg καλαµάρια µεγάλα • αλεύρι-λάδι (για τηγάνισµα) • αλάτι-πιπέρι • 2 κουταλάκια γλυκού µουστάρδα • 2 κουταλάκια γλυκού µέλι • 2 λεµόνια Εκτέλεση Βράζουµε ...
Μαρία Σέρελη-Τσαπέπα Αστακός µε µαγιονέζα ή σάλτσα µουστάρδας Αστακός µε µαγιονέζα ή σάλτσα µουστάρδαςΥλικά Α. • 1 µεγάλος αστακός ή 2 µικροί (φρέσκοι ή φρεσκοκατεψυγµένοι). Β. για το γαρνίρισµα: • 4-5 πατάτες βρασµένες • 4-5 καρότα • ...
Μαρία Σέρελη-Τσαπέπα Παραδοσιακή Ψαρόσουπα µε Φαγκρί Υλικά • 2kg φαγκρί σε φέτες ή το κεφάλι µόνο εάν είναι πολύ µεγάλο. • 4 καρότα • 2 κρεµµύδια • Σέλινο • 5 πατάτες • 2 λεµόνια • 1 ...