Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγή για καρπάτσιο Μανάλι

Το καρπάτσιο αρχικά παρασκευαζόναν µε λεπτοκοµµένο ωµό κόκκινο κρέας από σιτεµένο βοδινό, σερβιρισµένο µε λεπτές «κορδέλες» µαγιονέζας, λεπτόρευστης και πικάντικης, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1950. ∆ηµιουργός του ...

Συνταγή για αγιορείτικα γεμιστά καλαμάρια που μυρίζουν θάλασσα!

Τα αγιορείτικα γεμιστά καλαμάρια είναι μια υπέροχη συνταγή που μυρίζει θάλασσα! Τα αγιορείτικα γεμιστά καλαμάρια είναι μια υπέροχη συνταγή που μυρίζει θάλασσα! Άλλωστε, η αγιορείτικη κουζίνα είναι γεμάτη θεϊκές ...

Πως μαγειρεύονται τα λεοντόψαρα; - «Είναι νόστιμα όπως η σκορπίνα»

H Αντιπεριφέρεια Λασιθίου διοργανώνει στην Ιεράπετρα εκδήλωση γνωριμίας του καταναλωτικού κοινού με το λεοντόψαρο. H Αντιπεριφέρεια Λασιθίου διοργανώνει στην Ιεράπετρα εκδήλωση γνωριμίας του καταναλωτικού κοινού με το λεοντόψαρο που ...

Τα ψάρια και οι εποχές τους

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο… λέει η γνωστή λαϊκή παροιμία. Η εποχικότητα κάθε τροφής τείνει να αλλοιωθεί με την εντατική καλλιέργεια ανεξαρτήτως εποχής, καθώς ...

Δημήτρης Παπαδάκος

Παστή Παλαµίδα

Μάλλον το καλύτερο ψάρι για να γίνει παστό! Αφού λοιπόν την πιάσουµε, την καθαρίζουµε καλά, αρχίζουµε να κόβουµε το ψάρι σε µέτριες φέτες (ούτε πολύ λεπτές, ούτε πολύ χοντρές), ...

Ιωάννα Παπαπαναγιώτου

Χταπόδι Κριθαρότο

Για το χταπόδι Πλένουµε το χταπόδι και αφαιρούµε τα µάτια και το δόντι. Ζεσταίνουµε µία κατσαρόλα (άδεια) σε δυνατή φωτιά και τοποθετούµε µέσα το χταπόδι για 1-2 λεπτά να ...

Σοφία Κιούκη

Σκαθάρι στο φούρνο

Σκαθάρι στο φούρνο Μια πολύ εύκολη συνταγή για όσους δεν έχουν τον χρόνο και τη δυνατότητα να ανάψουν κάρβουνα. Είναι ψάρι στο φούρνο τυλιγµένο σε λαδόκολλα. Επίσης, αποτελεί και ...

Σοφία Κιούκη

Χταπόδι στη λαδόκολλα

Χταπόδι στη λαδόκολλα Βρισκόµαστε σε µια εποχή όπου τα χταπόδια «µπαίνουν» αρκετά συχνά στα σπίτια µας. Οι συνταγές για την παρασκευή τους -πολλές και διάφορες-, παραλλάσσονται από περιοχή σε ...

Ελένη Φούφα

Ψαρόσουπα

Ψαρόσουπα Αν και πολλά είναι τα ψάρια που µπορούν να µας προσφέρουν την απόλαυση µιας νόστιµης ψαρόσουπας, η στήρα µπορώ να πω ότι δίνει το καλύτερο αποτέλεσµα, γιατί έχει ...

Μαρία Σέρελη-Τσαπέπα

Καραµελωµένα Καλαµάρια

Καραµελωµένα Καλαµάρια Υλικά • 1-2 kg καλαµάρια µεγάλα • αλεύρι-λάδι (για τηγάνισµα) • αλάτι-πιπέρι • 2 κουταλάκια γλυκού µουστάρδα • 2 κουταλάκια γλυκού µέλι • 2 λεµόνια Εκτέλεση Βράζουµε ...

Ελένη Φούφα

Χταπόδι Κρασάτο

Χταπόδι Κρασάτο Υλικά • 1 χταπόδι περίπου ενός κιλού. • 1 φλυτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο • 2-3 µέτρια κρεµµύδια ψιλοκοµµένα • 1-2 σκελίδες σκόρδο. • 1/2 φλυτζ. του τσαγιού ...

Σοφία Κιούκη

Φρέσκο Καλαµάρι Γεµιστό

Βρισκόµαστε σε µια εποχή που τα καλαµάρια έχουν κατακλίσει την ακτογραµµή και όλοι µας λίγο ή πολύ θα τα συναντήσουµε µπροστά µας. Οι προτάσεις για το µαγείρεµά τους πολλές, ...

Ελένη Φούφα

Ριγανάτος Γαύρος

Ριγανάτος Γαύρος Αυτή η συνταγή γίνεται µε γαύρο ή σαρδέλα, ντοµατούλα και λεµόνι και αποτελεί µια αγαπηµένη επιλογή στην ελληνική κουζίνα. Εύκολη, γευστική και οικονοµική, αλλά πάνω απ΄όλα πλούσια ...

Ένα online καζίνο στην Ελλάδα που προσφέρει πρόσβαση σε μια ποικιλία τυχερών παιχνιδιών, όπως κουλοχέρηδες, ρουλέτα, πόκερ και πολλά άλλα, στο IceCasino. Εγγραφείτε και απολαύστε τον ενθουσιασμό από την άνεση του σπιτιού σας.

Comodo SSL